Copyright website by Sint Nicolaas Centrale Bolsward
Wij zijn een non-profit organisatie bestaande uit een groep vrienden die maar één doel hebben dat zowel jong als oud een geweldig Sinterklaasfeest kunnen beleven.

Door vele jaren als medewerker(s) van de Stichting Sint Nicolaas Centrale Nederland uit Den Helder is er ruime ervaring binnen ons team aanwezig.

Deze inmiddels opgeheven organisatie verleende tientallen jaren zijn medewerking aan o.a. de landelijke tv-intocht en diverse tv-programma’s en films.

In 2005 verhuist naar Friesland bleef de behoefte bestaan om die hobby, het invullen van het Sint Nicolaas feest ook in deze provincie in ere te houden en zo geschiede.

Vanuit onze thuisbasis in Bolsward, verzorgen wij nu alweer vele jaren diverse vormen van bezoeken in Súdwest Fryslân maar ook nog steeds in de Kop van Noord Holland waar jaren lange relaties nog steeds gebruik willen maken van de voor hen vertrouwde en bekende personen.

Met veel aandacht voor de totale aankleding en uitstraling, bekijkt u de foto's maar op deze website, en een juiste mix van de crew, is er een hecht team gevormd welk garant staat voor wat ze doen binnen onze organisatie.

In het dagelijkse leven is men grotendeels werkzaam in de 'Zorg-' en 'Entertainment- sector'. Een hele goede basis om dit 'werk' op een juiste en passenden manier te kunnen invullen.

Bij ons is het de prioriteit om een interactieve invulling te verzorgen, binnen het wensenpakket van de klant waarbij de kinderen en ook zeker de ouderen onder de indruk van het bezoek zullen zijn.
Wij laten uw kinderen geloven in de mooiste levende legende, namelijk ....... Sinterklaas !!!
HOME
WIE ZIJN WIJ
NIEUWS
INFORMATIE BOEKEN
GOUDEN REGELS
TIP & TRUCS
CONTACT
FOTO'S
LINKS
HET ORGANISEREN
Sint Nicolaas Centrale Bolsward