Copyright website by Sint Nicolaas Centrale Bolsward
De Organisatie van een Evenement
Het organiseren van een evenement is tegenwoordig aan vele eisen verbonden en is dus niet meer zomaar 'eventjes' te doen!

Regelmatig resulteren evenementen van klein tot groot in een mislukking omdat bijvoorbeeld de financiering niet rond komt, deadlines of kwaliteitsniveaus niet worden gehaald, budgetten worden overschreden en/of communicatieproblemen die de samenwerking dusdanig kan verstoren dat het project moet worden afgeblazen.

Het professioneel managen van een evenement kan veel van deze problemen voorkomen en ervoor zorgen dat kwalitatief hoogwaardige evenementen en projecten efficiŽnt worden opgezet. Daardoor kan snel en flexibel worden ingespeeld op vragen uit de interne en externe omgeving van de organisatie.

Om problemen te voorkomen zou ik u als organisatie kunnen ondersteunen of zelfs volledig uitvoeren.
Door de al ruime 40 jaar ervaring binnen zowel kleine als grote organisaties, waaronder o.a. het Ministerie van Defensie, Wijkcommiteťs, diverse bedrijven, etc. te combineren met de wensen van een klant is succes altijd verzekerd.

Wilt u meer weten, neem dan contact op via onderstaande link en er zal op kort termijn een afspraak met u worden gemaakt. Uiteraard dit op basis van vrijblijvendheid.
Een bedrijf waar wij o.a. veel en goed mee samenwerken en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat is
Stand By Productions te Nieuwe Niedorp.
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Media-consultancy, Full service evenementenbureau
2017010003.jpg 2017010002.jpg
HOME
WIE ZIJN WIJ
NIEUWS
INFORMATIE BOEKEN
GOUDEN REGELS
TIP & TRUCS
CONTACT
FOTO'S
LINKS
HET ORGANISEREN
Sint Nicolaas Centrale Bolsward