Copyright website by Sint Nicolaas Centrale Bolsward
Het Organiseren van een Evenement
Het organiseren van een evenement is tegenwoordig aan vele eisen verbonden en is dus niet meer zomaar 'eventjes' te doen!

Regelmatig resulteren evenementen in een mislukking door communicatieproblemen.
Daarnaast de financiŽn die niet rond komt, deadlines of kwaliteitsniveaus niet worden gehaald, etc. Samenwerking wordt dusdanig verstoord dat het project moet worden afgeblazen.

Het professioneel laten managen van een evenement kan dit soort problemen voorkomen, waardoor er kwalitatief waardige evenementen en projecten efficiŽnt worden opgezet.
Ook kan er dan snel en flexibel worden ingespeeld op vragen uit de interne en externe omgeving van de organisatie.

Om problemen voor te zijn, zou ik u als organisatie kunnen ondersteunen of zelfs deels of volledig uitvoeren.
Door de al vele tientallen jaren van ervaring binnen zowel kleine als grote evenmenten en organisaties, waaronder o.a. het Ministerie van Defensie, Gemeentes, Wijkcommiteťs, Bedrijven, etc. kan ik mijn ervaring en kennis combineren met de wensen van de klant en is succes altijd verzekerd.

Wilt u meer weten, neem dan contact op via onderstaande link en ik zal op kort termijn een afspraak met u maken. Uiteraard is dit eerste gesprek op basis van vrijblijvendheid.
Eťn van de bedrijven waar wij o.a. veel en goed mee samenwerken en kwaliteit hoog in het vaandel staat, is
Stand By Productions te Nieuwe Niedorp.
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Media-consultancy, Full service evenementenbureau
2020010004.jpg 2020010003.jpg
HOME
WIE ZIJN WIJ
NIEUWS
INFORMATIE BOEKEN
GOUDEN REGELS
TIP & TRUCS
CONTACT
FOTO'S
LINKS
HET ORGANISEREN
Sint Nicolaas Centrale Bolsward