Al vele jaren een non-profit organisatie die maar één doel heeft en dat is om zowel jong als oud een geweldig, traditioneel Sinterklaasfeest kunnen laten beleven en dit alles zonder commerciële bedoelingen!

Vanuit onze thuisbasis in Bolsward, verzorgen wij al tientallen jaren vele bezoeken met extra aandacht aan de aankleding, uitstraling en inhoud! Daarom is een door onze organisatie verzorgd bezoek van een succes verzekerd!

In het dagelijkse leven zijn de medewerkers van de SNC Bolsward grotendeels werkzaam in de 'zorgsector', maar ook in andere sectoren zoals de amusement, horeca en detailhandel. Een goede basis om invulling te kunnen geven aan een geweldig Sinterklaasfeest!
Copyright website by Sint Nicolaas Centrale Bolsward
Het is ons doel om uw kinderen te kunnen laten geloven in de mooiste levende legende, namelijk .......
Sinterklaas en zijn Pieterbaas !!!
Sint Nicolaas Centrale Bolsward
Ondanks dat wij besloten hebben om m.i.v. het seizoen 2022 bepaalde vormen van bezoeken te gaan beperken, zal de intentie van een bezoek er zeker niet minder om zijn.
 
Het is onze prioriteit om interactie met de kinderen te hebben, waarbij de kinderen, maar ook zeker de ouderen, onder de indruk van het bezoek zullen zijn.
HOME
WIE ZIJN WIJ
NIEUWS
INFORMATIE EN CONTACT
GOUDEN REGELS
FOTO'S
WIE ZIJN WIJ: